top of page

Recharge and re

Wegens succes nog een keer:

 

3-daags Yin/ Yang Yoga weekend Bergen (NH) 

Connecting within 

31 januari t/m 2 februari 2019

Een weekend voor jezelf, rust en aandacht op een prachtige plek in een heerlijk hotel in Nederland. Tijdens dit yogaweekend ben je op een vrolijke en inspirerende manier bezig met bewustwording met behulp van de yogafilosofie.  

 

Op het programma staan verschillende yoga workshops waarin je al je aandacht naar binnen brengt zodat je ruimte maakt om er voor jezelf te zijn. 

Met behulp van de yogafilosofie maak je een reis die je dichterbij jezelf brengt.

 

Het maakt niet uit of je net met yoga of meditatie begint of al ervaring hebt. Het gaat erom dat je er met aandacht voor jezelf bent. Zodat je weer ontspannen en wellicht met nieuwe inspiratie zondagmiddag naar huis rijdt. Dit alles onder het motto: niets moet maar alles mag. .

 

Naast het programma is er nog genoeg tijd om van de luxe van het hotel te genieten, bij het haardvuur een boek te lezen of een wandeling door het bos te maken. Niets moet maar veel kan!

Tijdens dit weekend wil ik iedereen aanmoedigen om een weekendje digitaal te detoxen, je telefoon op vliegtuigstand zodat je echt even uit kunt tunen. Je kunt bereikbaar zijn voor het thuisfront via mijn telefoon of je spreekt ’s avonds een tijdstip af om contact te hebben. 

Een weekend ontspannen, goed voor jezelf zorgen en nieuwe energie opdoen! Een adempauze in je drukke leven!

Als je meer wilt weten over de verschillende yoga stijlen: 

 

Programma

Het Yoga weekend in hotel Blooming begint op vrijdag en duurt tot en met zondag.

Het programma:

 

Vrijdag

 

15.00 uur     Inchecken  (kan ook later)

18.00 uur     Introductie weekend, Yin yoga

19.45 uur     Diner

 

 Zaterdag

 

08.15 uur       Morning Flow yoga

09.45 uur       Ontbijt

12.00 uur       Filosofie uurtje

13.13 uur       Stilte wandeling en reflectie 

15.00- 18.00   Eigen tijd, voor extra yogavragen, korte privé sessies( 15 min )  kan kosteloos op aanvraag.

18.15  uur      Yin yoga

19.30 uur       Diner

 

 Zondag

 

08.30 uur      Morning Flow yoga

10.00 uur      Ontbijt

12.30 uur      Strandwandeling (optioneel )

Het programma is nog niet definitief.

 

Locatie
Dit yoga weekend in Bergen vindt plaats in het prachtig vormgegeven hotel Blooming. Heerlijk rustig gelegen midden in de prachtige bossen van Schoorl en met het strand in de buurt is dit de ideale locatie voor een ontspannen yoga weekend. Hotel Blooming biedt alle comfort om te genieten van een aangenaam en ontspannen verblijf. Voorzien van luxe ingerichte kamers, een ruime lounge waar je lekker bij de open haard kunt gaan zitten en een stijlvol ingericht restaurant waar je (h)eerlijk kunt eten in ongedwongen sfeer. Geniet tussendoor van het binnenzwembad met whirlpool en sauna.

 

Maaltijden
Ontbijt en diner zijn inbegrepen en kunnen samen worden genuttigd met de groep deelnemers in het eigen Blooming restaurant ‘Vigor’.  Mocht je speciale dieetwensen hebben dan houden zij hier uiteraard rekening mee. Voor de lunch ben je vrij te kiezen waar je die wilt eten, in een leuk restaurantje in Bergen of ergens op het strand! Of bij Blooming.

 

Kamers
Voor dit yoga weekend zijn er 2 types slaapkamers geselecteerd, ieder voorzien van een eigen badkamer. De kamers zijn inspirerend, verrassend en comfortabel ingericht en beschikken over heerlijke bedden met een matras van Coco-Mat, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen.
Je kunt kiezen uit de volgende kamers:
Just me room : geschikt voor 1 persoon, met een 1.60m Coco-Mat bed, een eigen badkamer met regendouche, kluis, televisie, werkplek en gratis wifi.
Regular room: standaard tweepersoonskamer, met een 1.80m Coco-Mat bed, een eigen badkamer met douche, kluis, televisie, werkplek en gratis wifi. Bed bestaat uit 2 eenpersoonsbedden welke uit elkaar geplaatst kunnen worden. 

 

Je kan de kamers ook upgraden naar een andere kamer type. Zie daarvoor de website van Blooming en stuur mij een mail voor de mogelijkheden. 

 

Prijs:

  • 385  euro  o.b.v. een 'regular room' tweepersoons kamer. 

  • 425  euro  o.b.v. een  'just me room'

          Bovenstaande prijzen zijn per persoon.

 

Inclusief:

  • 4x Yoga workshop

  • 2x overnachting: inchecken op vrijdag kan vanaf 15 uur. 

  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet

  • 2x diner in het Blooming restaurant ‘Vigor

  • Gratis gebruik van binnenzwembad, whirlpool en sauna met bijbehorend lounge terras

  • De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar

 

 

bottom of page