top of page

Recharge and Reconnect Italie Retreat hemelvaart 2020

Een weekje ontspannen? Even een moment voor jezelf nodig? Een adempauze in je drukke leven?

 

Dit retreat staat in het teken van rust, ontspanning en tijd voor jezelf. Ben jij eraan toe om weer dichter bij jezelf te komen en nieuwe inzichten en energie op te doen? Ga dan met ons mee naar een betoverende plek in het prachtige Italië! 

 

Wij, Carolien en Sanne, nemen je mee naar een retreat center op een unieke locatie in de Marche. Daar kun je de drukte achter je laten: het is een oase van kalmte. Je ervaart hier échte rust en ruimte, zonder afleiding van de buitenwereld. Een ideale plek dus om naar binnen te keren en helemaal bij te komen.

​ 

Het programma

Tijdens dit yoga retreat ben je op een vrolijke en inspirerende manier bezig met bewustwording doormiddel van de dynamische ochtendlessen, rustgevende avondlessen en inspirerende workshops.

Het maakt niet uit of je met yoga of meditatie begint of al ervaring hebt. Het gaat erom dat je er met aandacht voor jezelf bent. Zodat je weer ontspannen en wellicht met nieuwe inspiratie naar huis gaat. Dit alles onder het motto: niets moet maar alles mag. 

 

Naast het programma is er nog genoeg tijd om van de plek en Italië te genieten, bij het zwembad een boek te lezen, de sauna in te duiken of een naar het dorpje lopen voor een ijsje. 

De locatie:

​Op het landgoed  staan olijfbomen, vijgenbomen en diverse fruitbomen. De zee en het strand zijn dichtbij. De accommodatie  staat alle dagen geheel privé tot onze beschikking. We hebben er dus heerlijk alle ruimte voor onszelf. De kamers zijn sfeervol ingericht en met elkaar verbonden door een sfeervolle binnenplaats. Achter het huis ligt middenin het groen een ruim zwembad met fijne ligbedden vanwaar je over de lappendeken van de marche en de zee voor je uit kunt dromen. 

Elke dag wordt je verwend met drie heerlijke lokale Italiaanse maaltijden die bereidt worden door een Italiaanse kok.

 

Prijs:

De prijzen zijn inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner en yoga activiteiten en transferkosten van en naar het vliegveld in Bologna.

EARLY BIRD: boeken voor 25 januari 2020

Two bed room / Double room:

EARLY BIRD: 775 € p.p.

NORMAL: 875 € p.p.

Kamer met 2x 1-persoonsbed

Gedeelde badkamer

Privé Eenpersoonskamer met gedeelde badkamer:

EARLY BIRD: 875 € p.p.

NORMAL: 975 € p.p.

Privé Eenpersoonskamer met eigen badkamer

Eigen badkamer

EARLY BIRD: 995 € p.p.

NORMAL: 1095 € p.p.

Exclusief:

- Vliegticket. We raden aan om op Bologna te vliegen. Als je geen gebruik wil maken van de transfer krijg je 80 euro transfer kosten terug. Die zou je kunnen gebruiken om een auto te huren. Wij kunnen mensen aan elkaar koppelen zodat je de auto verhuur kosten kan delen.

- Reisverzekering

6-daags Yin/ Yang Retreat in Italië 

Recharge and Reconnect 

18 mei t/m 23 mei 2020

bottom of page