top of page

 

Yoga/ wandel retreat in de Alpen 28/8-2/9

 

Deze zomer geef ik in samenwerking met Thrive yoga en Moalm moutain retreat een yoga/wandel retreat in Oostenrijk, midden in de prachtige bergen van de Alpen

 

Yoga

Gedurende deze retreat zal ik twee keer per dag een yogales geven. De ochtend les zal een vinyasa flow les zijn,een dynamische vorm van yoga waarbij verschillend houdingen elkaar afwisselen op het ritme van de adem. Eind van de middag zal de les een verzachtende restorative/ yin les zijn waarbij de ontspannen poses langer worden vastgehouden, wat voor een totale ontspanning zorgt. In de lessen combineer ik de fysieke, filosofische en meditatieve kant van yoga waardoor er een dynamisch en intens geheel ontstaat. In de lessen help ik je om de verbinding te zoeken met jezelf, door goed te luisteren, op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, ruimte te creëren in lichaam en geest met vriendelijkheid en compassie. De lessen zijn voor elk niveau toegankelijk.  Dus ook als je geen ervaring in yoga hebt ben je van harte welkom. De prachtige omgeving van de Alpen zullen je helpen om weer naar huis te gaan met een kalme geest en een gelukkig hart. 

 

Wandelingen 

Barbara en Hubert zullen deze week de wandelingen begeleiden. Ze vinden het fantastisch om hun kennis te delen over de omgeving en je de mooiste plekjes te laten zien. De wandelingen duren ongeveer vier uur. Als je een normale conditie hebt en geen serieuze knieblessures kan je de wandelingen goed meedoen. Alle activiteiten zijn optioneel je bent vrij om in het huis te blijven en te relaxen. Barbara en Hubert kunnen je ook andere wandelingen opties geven.

Na een paar wandelingen en yoga kan het fijn zijn om een massage te boeken. Er is een spa hotel waar je verschillende behandelingen kan boeken. Als je meer van avontuur houdt kunnen ze ook andere activiteiten organiseren zoals; mountainbiken, rafting, canyoning, paragliding of rock climing. 

(deze activiteiten zijn niet incl.) Een andere optie is een dag trip naar het pittoreske stadje Lienz voor de markt, de winkels of locale wijnen te proeven.

 

 

Prijs:

€735,- per persoon incl;

  • Overnachtingen : 5x in double or twin room, including handoeken, linnen and wifi

  • Maaltijden: 5x breakfast, ver fruit en thee , 5x lunch (tijdens het ontbijt kan je je eigen lunch samenstellen om mee te nemen), 4x 3-gangen diner incl. drank.

  • Yoga lessen: 10x -  5x morning class, 5x afternoon class 

  • Buiten activiteiten: 4x begeleide wandelingen 

  • Tourist tax

Exclusief:

  • Vlucht  ( goedkoop te boeken via Transavia op Innsbruck )

  • Lunch

  • verzekering

 

Deze vakantie combineert een dagelijkse yoga met begeleide wandelingen in de bergen en heerlijk huisgemaakt biologische eten.

 

 

 

 

 

bottom of page